facebook
5654LS Eindhoven, Tinelstraat 5      040 844 50 07

KH Bemiddeling

Verhuurder

Uw woning gratis aanmelden bij KH Bemiddeling

U heeft een woning of bedrijfsruimte die u voor een paar maanden of een aantal jaren wilt verhuren. Korpal huizen bemiddeling is specialist in tijdelijke en permanente verhuur, en biedt een uitgebreid netwerk van huurders en ruime kennis van huurrecht en regelgeving.

KH Bemiddeling bemiddelt bij de (ver)huur van kamers, appartementen, woningen, bedrijfsruimten, etc. in heel Nederland .Ook kunt u op onze site uitgebreid adverteren.

Wij bemiddelen in alle soorten huurwoningen. Of u nu een kamer, een etage, woning of luxe villa wilt huren of verhuren; een breed kandidatenlijst maakt het mogelijk dat wij op korte termijn een geschikte (ver)huurder voor u kunnen vinden.

Wij screenen de kandidaten, controleren hun legitimatiebewijs en loonstrook. Zodra wij denken dat we een match hebben, stellen we de kandidaat aan u voor. U beslist dus zelf of de kandidaat geschikt is. Als dat het geval is, heeft u een huurder. En als dat niet zo is, zoeken wij gewoon voor u verder.

Wij zoeken per direct woonruimten in hele Nederland , wij hebben momenteel veel betrouwbaar klanten die op zoek zijn naar woonruimten.

Wij zoeken per direct alle soorten woonruimten:

 • Kamers
 • Studio’s
 • Etage’s
 • Appartementen
 • Woon/ winkelpanden
 • Eengezinswoningen
 • Bungalow’s
 • Villa’s
 • Kantoren

Graag gaan we eens met u om tafel om de mogelijkheden van het beheer / verhuur van uw woning of portefeuille te bespreken, neem contact op en we komen graag een keer vrijblijvend bij u langs. Verder kunt u altijd uw gegevens achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

KH Bemiddeling

Biedt een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden en voorwaarden van de verhuur en advies over de huurprijs
Vindt en selecteert de kandidaten. Wij stellen de kandidaat altijd aan u voor zodat u kunt beslissen of de voorgestelde kandidaat ook de woonruimte mag gaan huren maakt een huurcontract op maat.
Gratis bemiddeling / geen verborgen kosten
Uw object wordt direct aan onze woningzoekenden doorgegeven.
Uw object wordt in onze diverse advertenties en desgewenst in dag- en weekbladen geplaatst.
Bezichtigingen maandag t/m vrijdag en in het weekend, waarbij bezichtigen in de avond ook geen probleem is.
Uw object binnen 24 uur met fotorapportage en omschrijving op deze website.
Persoonlijke/ en professionele begeleiding van potentiële huurders bij elke bezichtiging.
Wij voeren de contractonderhandelingen met potentiële huurders in samenspraak met u.
De check-in: indien nodig, het met de huurder nalopen van de opnamelijst van de woning
Indien nodig een opname-/ opleveringsrapport ter assistentie bij check-in of out.

Wat kost het?

Het adviesgesprek is vrijblijvend. Zodra wij een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden berekenen wij eenmalig advies en bemiddelingskosten in rekening van de huurder. Korpal huizen bemiddeling informeert u graag over de mogelijkheden, of meldt uw woning aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Beheer

Waarom wil ik mijn woning laten beheren?
Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is gemak. U geniet van uw rendement uit uw belegging zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Een andere belangrijke reden is het fiscale aspect. Op het moment dat u meerdere objecten in uw bezit heeft, en u daar geen actief werk voor verricht kunnen hieraan interessante belastingvoordelen kleven op het moment dat u uw vastgoed in beheer heeft bij een professionele vastgoedbeheerder. Wij raden u aan e.e.a. met uw belastingadviseur op te nemen. Ook voor mensen die in verband met hun werk, al dan niet tijdelijk, naar het buitenland gaan bieden wij via onze woningbeheerder de mogelijkheid het beheer op zich te nemen. U hoeft geen familie of vrienden met beheer op te zadelen en u weet zeker dat uw woning op een zo professioneel mogelijke wijze wordt beheerd.

POLSKI

POLSKI

1000 +

duizenden tevreden huurders

14 +

meer dan 14 jaar ervaring

14 +

meer dan 14 jaar ervaring

  KH Bemiddeling B.V.

  Als U registreerde bent bij Korpal huizen bemiddeling krijgt u alle nieuwe aanbod per mail. Zo bent U geïnformeerde met onze nieuwe aanbod.

  maandag08.00-17.00
  dinsdag08.00-17.00
  woensdag 08.00-17.00
  donderdag 08.00-17.00
  vrijdag 08.00-17.00
  zaterdag08.00-17.00
  Zondag08.00-17.00

  Adres

  Tinelstraat 5, 5654LS Eindhoven, Nederland

  KvK

  7352309

  BTW

  NL859557923B01

  Telefoon

  040 844 50 07